Karoline

    av // Karoline dato //
  • 26.mai.2010
  • kl //20:05
Du har garantert fått med deg at jeg heter Karoline.
Jeg er en veldig blid og glad jente fra Stavanger som ble født den 20. september 1994. Jeg har i hele mitt liv bodd i Stavanger, hvor jeg trives utrolig godt.
For tiden går jeg i 10. klasse, men skal begynne på Videregående skole til høsten. Jeg har søkt på en skole med allmennfag, som også tilbyr mye hjelp til hver enkelt person, og ikke til en gruppe med folk. Jeg gleder meg masse, men det blir ikke verdens beste opplevelse å dra fra vennene fra ungdomsskolen...

Min familie består av meg, mamma, pappa og min søster, Silje på 17 år. Jeg er utrolig nær familien min, og er kjempeglad i dem alle! Vi bor sammen i et hus her, og det er jeg veldig fornøyd med!

Ellers liker jeg godt å være med venner på fritida, i tillegg til å gå på drama. Jeg er med på en dramagruppe her i Stavanger, og vi øver noen ganger i uka, i tillegg til at vi setter opp forestillinger en gang i blandt. Det er utrolig gøy, og helt klart noe jeg vil fortsette med.

Da har du fått lest litt om hvem jeg er. Vil du vite mer, er det bare til å spørre, og selvfølgelig følge med på bloggen min :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Karoline!

Karoline!

15, Stavanger

glad og positiv!

Kategorier

Arkiv

hits